Härligt väder och små synder

Många promenader blir det. På lunchen i fredags traskade jag troget på, ingen jympa eller jogg :(
Tog en låååång prommis på fredag kväll medan farsan bytte däck på min bil. Styrde stegen ner till ICA och släpade hem tre kassar mat och kattsand. Kanske inte det allra smartaste jag kunde ha gjort för värken under foten kom tillbaka men jag rörde iaf på mig. Fick en sjutusan träningsvärk i armarna dagen efter och en svullen långfingerled men lite får man väl tåla.
I lördags åkte jag och tre andra glada Friskisfunkisar upp till Uppsala för att delta i Vär(l)dens prat i Friskis lokaler. Spännande att se hur dom har det i Uppsala och dessutom få se lite av staden. Har ju bara åkt E4 rakt igenom..........vi skulle börja med ett hemligt träningspass och vi spånade i bilen på väg upp vad det kunde vara för nåt. Ett hederligt vanligt jympapass borde ju vara det rimligaste men oj så fel vi hade. Vi skulle köra ett DANSPASS!! Gissa om ngn (läs Mayumi) blev överlycklig! Så lycklig att jag skrek rakt ut "jaaaa!". Så , då  hade jag lagt ribban för den dagen. Som tur var så skrattade alla med mig och inte åt mig ;) Eller var det kanske tvärtom?
Så med hoppförbud och kiropraktorns förmanande ord som malde i bakhuvudet dansade jag mig stelt genom hela passet. Man e ju ingen Ginger Rogers precis och många felsteg blev det men jag hade KUL! Tyvärr hade just den här ledaren liiite för mkt rokabilly musik i sitt pass.....trist men det funkade ändå.
Efter dusch och lunch fortsatte dagen med föreläsningar, gruppdiskutioner och allmän info. Jag var helt slut när jag kom hem igen på kvällen. Efter middagen somnade jag i fåtöljen.....pinsamt men så var det.
Igår tog jag en lång stavgångsrunda i eftermiddagssolen och jag passade faktiskt på att nosa på mitt femkilometersspår i skogen. Mmmmm dofterna, blommorna, fåglarna, träden och den friska luften. Jag stavde på snabbt och testade intervaller mellan lyktstolparna. Zickzackade mig uppför branta backar och saktade ibland in lite för att kunna njuta av naturen. Det blev totalt ca 7 km. Svettig blev jag och idag har jag dragits med jorden träningsvärk. Musklerna har fått börja jobba på andra sätt nu när jag är rak i kroppen igen och det känns riktigt rejält.
Sista kiropraktorbesöket idag, jag är fortfarande rak och kan börja jogga på torsdag. Tills dess blir det stavgång, spinning och lunchprommisar!! :)

Nu ska en trött Mayumi sova.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0